TFF 2. Lig Kırmızı Grup’un 21. haftasında oynanan mücadelede Akedaş Kahramanmaraş İstiklalspor, sahasında konuk ettiği Arnavutköy Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı. İlk yarıyı 1-0 önde kapatan temsilcimiz, ikinci yarıda gelen gole engel olamadı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Merkez Spor Kompleksi Stadyumu’nda oynanan karşılaşma, İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Sakarya bölgesi hakemi Levent Gümüşdere’nin düdüğüyle başladı. Mücadelede ilk santra vuruşunu konuk ekip yaptı.

Istiklalspor Canlı

Karşılaşmanın ilk bölümünde oyunun kontrolünü tamamen eline alan İstiklalspor, rakip sahada baskı kurdu. 7. dakikada Kemal Rüzgar’ın kafa vuruşu gole çok yaklaştı ancak kaleci başarılıydı. 18. dakikada Suat Kaya’nın ceza sahası içindeki vuruşu sonuç getirmedi. Temsilcimizin baskılı oyunu tribünlerin desteğiyle her geçen dakika arttı.

Kuyumcular Odası’nda Başkanlık Seçimi Askıya Alındı
Kuyumcular Odası’nda Başkanlık Seçimi Askıya Alındı
İçeriği Görüntüle

40. dakikada sahneye ligin gol kralı Kemal Rüzgar çıktı. Ceza sahası dışından önüne düşen topa sert vuran tecrübeli oyuncu, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. Bu golle Kemal Rüzgar ligdeki 21. golünü kaydetti. İlk yarı, İstiklalspor’un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Istiklalspor Canlı (2)

İkinci yarıya Akedaş Kahramanmaraş İstiklalspor’un vuruşuyla başlandı. Oyunun temposu dengelense de her iki ekip de kontrollü bir anlayışla sahada yer aldı. Dakikalar 61’i gösterdiğinde konuk ekip uzaktan şansını denedi. Kaleci Metin Uçar şutu kurtardı ancak dönen topu iyi takip eden Mehmet Efe Şahin, skora dengeyi getirdi: 1-1.

Istiklalspor Canlı (1)

Kalan dakikalarda her iki takım da galibiyet golü için fırsatlar yakaladı ancak sonuç değişmedi. Mücadele 1-1 eşitlikle tamamlanırken, tribünler maç sonunda futbolcuları alkışlarla soyunma odasına uğurladı.

Muhabir: Orhan Karaçalı