Antalya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan yol kontrolünde durdurulan iki araçta uyuşturucu madde ve tabanca ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Şüpheli Araçlar Durduruldu
Antalya İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu ve yasa dışı faaliyetlerle mücadele kapsamında il genelinde denetimlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Gazipaşa Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla harekete geçen İl Jandarma İstihbarat Şube Müdürlüğü, Narkotik Şube Müdürlüğü ve Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Güney Yol Kontrol Noktası’nda uygulama yaptı. Denetim sırasında şüphe üzerine iki araç durduruldu.
Uyuşturucu ve Silah Ele Geçirildi
Araçlarda jandarma ekiplerince yapılan detaylı aramalarda, 1 kilo 50 gram metamfetamin, 5 gram esrar, 1 ruhsatsız tabanca, 1 şarjör ve 12 fişek bulundu. Ele geçirilen uyuşturucu maddeler ve silah, jandarma tarafından muhafaza altına alındı.
Soruşturma Devam Ediyor
Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, şüpheli şahıslarla ilgili adli işlemlerin sürdüğü öğrenildi. Jandarma yetkilileri, uyuşturucu ile mücadelenin aralıksız sürdüğünü ve bu tür denetimlerin özellikle kritik bölgelerde sıkı şekilde devam edeceğini ifade etti.