Kahramanmaraş’ta 29 Ekim 2026 Perşembe günü kuvvetli gök gürültülü sağanak bekleniyor. Meteoroloji 6. Bölge Müdürlüğünün güncel tahminine göre kent merkezinde sıcaklık 14–20 derece arasında olacak.
İlçelerde beklenen sıcaklıklar
İlçe / Merkez
En düşük
En yüksek
Kahramanmaraş merkez
14°C
20°C
Afşin
8°C
17°C
Andırın
8°C
17°C
Çağlayancerit
8°C
18°C
Ekinözü
11°C
18°C
Elbistan
9°C
19°C
Göksun
6°C
15°C
Nurhak
10°C
16°C
Pazarcık
14°C
20°C
Türkoğlu
14°C
20°C
İlçelerde de gök gürültülü sağanak tahmin ediliyor. Andırın, Çağlayancerit ve Nurhak için yağışların kuvvetli olması bekleniyor.
Öğle saatlerinden itibaren kuvvetli yağış
Meteoroloji, Kahramanmaraş’ta öğle saatlerinden itibaren yerel olarak 21–50 kilogram/metrekare yağış beklendiğini bildirdi. Bölgesel uyarının bitiş zamanı 30 Ekim Cuma saat 06.00 olarak açıklandı.
Sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu, heyelan ve yağış sırasında kuvvetli rüzgâr nedeniyle dikkatli olunması istendi.
Kişisel saldırılar yapmayın: Yorumlarınızda diğer kullanıcıları veya kişileri hakaret içeren ifadelerle suçlamayın veya aşağılamayın.
Irkçı, cinsiyetçi veya ayrımcı yorumlar yapmayın: Yorumlarınızda ırk, cinsiyet, etnik köken, din, cinsel yönelim veya herhangi bir ayrımcılık unsuru içeren ifadeler kullanmayın.
Yasa dışı faaliyetleri özendirmeyin: Yorumlarınızda yasa dışı faaliyetleri özendiren veya teşvik eden ifadeler kullanmayın.
Özel bilgileri paylaşmayın: Yorumlarınızda başkalarının özel bilgilerini paylaşmayın, bu bilgiler kullanıcıların adını, telefon numarasını, adresini, e-posta adresini veya diğer özel bilgileri içerebilir.
Spam ve reklam yapmayın: Yorumlarınızda spam veya reklam içeren ifadeler kullanmayın. Yorumlarınızın reklam içermemesine özen gösterin.