Kayseri’de düzenlenen “1. Etap 2. Bölge Ulusal Dağ Bisikleti Yarışı” kapsamında sporcularımız önemli bir başarıya imza attı. U-13 Erkekler kategorisinde Muhammet Umut Kepekçi ikincilik kürsüsüne çıkarken, Ahmet Can Karaköse ise yarışı üçüncü olarak tamamladı. Genç sporcular, zorlu parkurlarda gösterdikleri performansla Kahramanmaraş’ı başarıyla temsil ettiler.
Gaziantep’te İkincilik Gururu
Başarı çıtasını yükselten Muhammet Umut Kepekçi, Gaziantep’te gerçekleştirilen “Türkiye Kupası 4. Etap Puanlı Yol Bisikleti Yarışı”nda da adından söz ettirdi. Kriteryum yarışında U-13 Erkekler kategorisinde ikincilik elde eden Kepekçi, hem dağ bisikletinde hem de yol bisikletinde madalya kazanarak yeteneğini kanıtladı.
İl Müdürü Özdemir’den Tebrik
Genç sporcular, elde ettikleri derecelerin ardından Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir’i makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında gençlerin başarılarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Özdemir, sporcularımızı tebrik ederek desteklerinin süreceğini belirtti.
Geleceğin Şampiyonlarına Destek
Kahramanmaraş’ta genç sporcuların yetişmesine büyük önem veren İl Müdürlüğü, bu tür başarıların şehri spor alanında daha ileriye taşıyacağını vurguladı. Elde edilen bu derecelerin diğer gençlere de örnek olması beklenirken, sporcuların gelecek yarışlarda da aynı başarıyı göstermesi temenni edildi.