Emniyet Müdürlüğünde Ziyaret Yoğunluğu
Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Hasan Yiğit, makam ziyaretleri kapsamında çeşitli isimleri ağırladı. Gerçekleştirilen ziyaretler, kentte kurumlar arası iletişim ve iş birliği açısından dikkat çekti.
Ziyaret programı çerçevesinde, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Şahin, İl Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek Hasan Yiğit ile bir araya geldi.

Siyasi ve Sivil İsimler Katılım Sağladı
Ziyaretler kapsamında ayrıca AK Parti Kahramanmaraş Kadın Kolları Başkanı Asuman Yavuz ve beraberindeki heyet de Emniyet Müdürü Hasan Yiğit’i makamında ziyaret etti. Görüşmede çeşitli konular üzerine değerlendirmeler yapıldığı ifade edildi.
Program kapsamında işletmeci Gülşah Bilen de Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret eden isimler arasında yer aldı. Farklı kesimlerden temsilcilerin katıldığı ziyaretler, dikkat çeken bir buluşma niteliği taşıdı.

Teşekkür Mesajı Paylaşıldı
Gerçekleştirilen ziyaretlerin ardından yapılan açıklamada, misafirlerin nazik ziyaretlerinden duyulan memnuniyet dile getirildi. Kurumlar arası iletişimin güçlendirilmesine katkı sunan bu tür buluşmaların önemine vurgu yapıldı.
Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, benzer ziyaretlerin önümüzdeki süreçte de devam edeceğini belirtti.
