Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Geleneksel Ağustos Fuarı, bu akşam alternatif rock müziğinin sevilen gruplarından Madrigal'i ağırlayacak. KAFUM Fuar Alanı'nda gerçekleştirilecek konser saat 21.30'da başlayacak. Etkinliğin tüm vatandaşlara açık olduğu belirtildi.
Sevilen Şarkılar Kahramanmaraş'ta Seslendirilecek
Son yıllarda geniş bir dinleyici kitlesine ulaşan Madrigal, "Seni Dert Etmeler", "Dip" ve "Geçme Artık Sokağımdan" başta olmak üzere sevilen eserlerini Kahramanmaraşlı hayranları için seslendirecek. Güçlü sahne performansıyla bilinen grubun, fuar ziyaretçilerine unutulmaz bir konser deneyimi yaşatması bekleniyor.

Ağustos Fuarı Coşkusu Devam Ediyor
1-31 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen Geleneksel Ağustos Fuarı, konserlerin yanı sıra sosyal etkinlikler, stantlar ve eğlence alanlarıyla da ziyaretçilerini ağırlıyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan konser takviminde Madrigal'in ardından 7 Ağustos'ta Zakkum, 8 Ağustos'ta ise Funda Arar sahne alacak.
Tüm Vatandaşlara Davet
Büyükşehir Belediyesi, bu akşam gerçekleştirilecek Madrigal konserine tüm müzikseverleri davet etti. Saat 21.30'da başlayacak konserin, Ağustos Fuarı'nın en yoğun katılımlı etkinliklerinden biri olması bekleniyor. Organizasyonun KAFUM Fuar Alanı'nda gerçekleştirileceği bildirildi.