03 Eylül 2026, Perşembe
weather
25°
Ajans344 | Kahramanmaraş Haberleri | Milletvekili Karatutlu, Genç Çiftin Mutluluklarını Paylaştı

Milletvekili Karatutlu, Genç Çiftin Mutluluklarını Paylaştı

Kahramanmaraş Milletvekili İrfan Karatutlu, Rukiye ve Can çiftinin düğün törenine katılarak genç çifti ve ailelerini tebrik etti.

Kahramanmaraş Milletvekili İrfan Karatutlu, Rukiye ve Can çiftinin düğün törenine katılarak genç çifti ve ailelerini tebrik etti.

MUHABİR: Esra Akçakale
Milletvekili Karatutlu, Genç Çiftin Mutluluklarını Paylaştı

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Dr. İrfan Karatutlu, Rukiye ve Can çiftinin Kahramanmaraş’ta düzenlenen düğün törenine katıldı. Genç çifti mutlu günlerinde yalnız bırakmayan Karatutlu, evlilik yolunda ilk adımı atan Rukiye ve Can’a iyi dileklerini iletti.

Düğün törenine Onikişubat İlçesi Muhtarları Dernek Başkanı Ramazan Gürbak ile Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir de katıldı. Karatutlu, Gürbak ve Özdemir, genç çiftin yanı sıra Arguz ve Köşker ailelerini tebrik ederek kurulan yuvanın hayırlı olması temennisinde bulundu.

Resim

Arguz ve Köşker Ailelerini Tebrik Ettiler

Rukiye ve Can çiftinin düğün merasimi, aileleri ve davetlileri bir araya getirdi. Törende genç çiftin mutluluğuna ortak olan davetliler, Rukiye ve Can’a yeni hayatlarında huzur ve mutluluk diledi.

Milletvekili İrfan Karatutlu, düğün töreninde Arguz ve Köşker ailelerinin üyeleriyle bir araya gelerek bir süre sohbet etti. Onikişubat İlçesi Muhtarları Dernek Başkanı Ramazan Gürbak ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir de ailelerin sevincini paylaşarak genç çifte tebriklerini iletti.

Düğün töreni, Rukiye ve Can çiftinin yakınları ile kent protokolünden isimlerin katılımıyla gerçekleştirildi. Aileler, bu özel günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan davetlilerle yakından ilgilendi.

Resim

Karatutlu’dan Mutluluk Temennisi

Düğünün ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan Milletvekili İrfan Karatutlu, Rukiye ve Can çiftine bir ömür boyu mutluluk diledi. Genç çifti ve ailelerini tebrik eden Karatutlu, kurulan yuvanın huzur, sağlık ve sevgiyle devam etmesi temennisinde bulundu.

Karatutlu paylaşımında, “Genç çiftimizi ve kıymetli Arguz ile Köşker ailelerini tebrik ediyor; Rabbim kurdukları yuvayı huzur, sağlık ve muhabbetle daim eylesin. Bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Onikişubat İlçesi Muhtarları Dernek Başkanı Ramazan Gürbak ile Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir de düğün töreninde Rukiye ve Can çiftinin mutluluğuna ortak oldu.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız