Kahramanmaraş'ta Ayser Çalık Ortaokulu'nda meydana gelen 9 öğrenci ve 1 öğretmenin hayatını kaybettiği saldırıda ağır yaralanan 5/E sınıfı öğrencisi Mustafa Aslan'ın yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor. Olayın ardından hastaneye kaldırılan küçük öğrenci, 52 gündür doktorların gözetiminde yaşam mücadelesi veriyor.
Ailesinin Umutlu Bekleyişi Devam Ediyor
Mustafa Aslan'ın ailesi, geçen her güne rağmen umutlarını kaybetmeden çocuklarından gelecek güzel haberi bekliyor. Özellikle kardeşinin sağlık durumundan duyduğu özlemi dile getiren ablası, Mustafa'nın bir an önce gözlerini açmasını ve sağlığına kavuşmasını istediğini ifade etti.

Duygusal Mesaj Paylaşıldı
Mustafa Aslan'ın ablası tarafından yapılan paylaşımda, kardeşine duyduğu özlem şu sözlerle anlatıldı: "Canım kardeşim, seni çok özledim. Durmadan anlattığın şeyleri, merak edip sorduğun soruları, sesini ve gülüşünü çok özledim. Sağlıklı bir şekilde en kısa sürede uyanmanı bekliyoruz."
Dualar İsteniyor
Aile, Mustafa Aslan'ın tedavi sürecinde vatandaşlardan dua istedi. Yakınları ve sevenleri, yoğun bakımda tedavisi devam eden küçük öğrencinin bir an önce sağlığına kavuşması için destek mesajlarını sürdürüyor.