İl Müdürü Özdemir, ilk olarak Afşin’de yapımı süren yarı olimpik yüzme havuzu inşaat alanını ziyaret etti. Modern altyapısı ve teknik donanımıyla gençler ve vatandaşların hizmetine sunulacak olan tesisin inşaat süreci hakkında detaylı bilgi alan Özdemir, projenin bölge gençliği için önemli bir kazanım olacağını vurguladı.
Ziyaret programı kapsamında Afşin Gençlik Merkezi’ne de uğrayan İl Müdürü, burada devam eden faaliyetleri ve gençlere yönelik düzenlenen sosyal, kültürel etkinlikleri yerinde değerlendirdi. Merkezde görevli personelle görüşen Özdemir, gençlerin çok yönlü gelişimine katkı sunan programların önemine değindi.
Son olarak Afşin ilçesinde bulunan öğrenci yurdunda incelemelerde bulunan Özdemir, barınma koşulları, sosyal alanlar ve yürütülen iyileştirme çalışmaları hakkında bilgi aldı. Öğrencilerin daha konforlu ve güvenli ortamlarda barınabilmesi için yapılan düzenlemeleri yerinde gözlemledi.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir’in ziyareti, ilçede gençlere yönelik yapılan yatırımların hız kesmeden devam ettiğini ve bu çalışmaların yakından takip edildiğini bir kez daha ortaya koydu.