Kahramanmaraş'ta 897 metrekarelik arsa icra yolu ile satışa sunuldu. Karaelbistan Mahallesi'nde bulunan taşınmaz için ilk artırma 12 Aralık tarihinde başlayacak. Elektronik ihale süreci 19 Aralık'a kadar devam edecek.

Arsa Bedeli 2.2 Milyon TL Oldu

Satışa konu olan arsanın muhammen bedeli 2.243.125 TL olarak belirlendi. Taşınmazın tapu kaydı Gökhan Paracı adına kayıtlı bulunur. KDV oranı %10 olarak açıklandı. İkinci artırma 8 Ocak 2026 tarihinde gerçekleşecek.

Elbistan Belediye Başkanı Erkan Gürbüz’e Hizmet Ödülü
Elbistan Belediye Başkanı Erkan Gürbüz’e Hizmet Ödülü
İçeriği Görüntüle

Konum ve Ulaşım Avantajları Var

Arsa, Elbistan-Göksun Karayolu'na 300 metre mesafede yer alır. TÜVTÜRK Muayene İstasyonu, TOKİ konutları ve Elbistan Devlet Hastanesi'ne yakınlığı ile dikkat çeker. Bölgenin depremden az etkilenmiş olması değerini artırır.

Teknik Özellikler ve İmar Durumu

Parsel geometrik olarak şekilsiz ve %2-3 eğime sahiptir. Nazım imar planı dışında kalan arsada herhangi bir yapı bulunmaz. Yatırımcılar için TOKİ'nin 6.400 konutluk projesi bölgeyi cazip hale getirir.

Muhabir: Leyla Şastı