Vali Ünlüer Jandarma Personeliyle İftarda Buluştu
Vali Ünlüer Jandarma Personeliyle İftarda Buluştu
İçeriği Görüntüle

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesine bağlı Güzelyurt Mahallesi Kapıçam Caddesi’nde meydana gelen tek taraflı trafik kazasında iki kişi hafif yaralandı. Kontrolden çıktığı belirtilen araç yol dışına savrulunca, içerde bulunan kişiler sıkıştı ve kendi imkânlarıyla çıkamadı.

Kahramanmaraş'ta Trafik Kazası; 2 Yaralı (1)İhbar üzerine bölgeye itfaiye ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, özel ekipmanlarla araçta sıkışan iki kişiyi kısa sürede güvenli şekilde çıkardı. Yaralıların sağlık durumlarının hafif olduğu tespit edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapıldıktan sonra ambulansla hastaneye nakledildiler.

Kahramanmaraş'ta Trafik Kazası; 2 Yaralı (3)Kaza nedeniyle Kapıçam Caddesi üzerinde trafik bir süre kontrollü olarak ilerledi. Emniyet birimleri, hem güvenliği sağlamak hem de kazanın oluş şekline ilişkin inceleme yapmak için bölgede çalışma yürüttü. Kazaya karışan araç, çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme süreci başlatıldı.

Muhabir: Meliha Şeyda Reis