Kahramanmaraş'ta 22 Yıldır Aranan Kardeş Katili Yakalandı
Kahramanmaraş'ta 22 Yıldır Aranan Kardeş Katili Yakalandı
İçeriği Görüntüle

Ordu'nun Altınordu ilçesinde bulunan bir sebze halinde meydana gelen iş kazası, bir kamyon sürücüsünün hayatına mal oldu. Park halindeki aracının damper sistemini tamir etmeye çalışan sürücü, hidrolik sistemin aniden bozulması sonucu kamyon kasasının altında sıkışarak yaşamını yitirdi.

Kazanın Meydana Geliş Süreci

Edinilen bilgilere göre, sürücü organize sanayi bölgesi içerisindeki sebze halinde park ettiği kamyonunun arızalı damper sistemini onarmaya çalıştığı sırada talihsiz bir kaza meydana geldi. Hidrolik sistemin beklenmedik şekilde devre dışı kalması üzerine damper aniden kapandı ve sürücü aracın kasası altında sıkışarak ağır şekilde yaralandı.

Müdahale ve Sonuç

Olayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, yaptıkları müdahaleye rağmen sürücünün hayatını kaybettiğini tespit etti. İtfaiye ekipleri ise kurtarma çalışmalarını sürdürdü.

Soruşturma ve Güvenlik Uyarıları

Polis ekipleri kazanın meydana geliş sebeplerini aydınlatmak için incelemelerine başladı. Bu tür araç tamirlerinde güvenlik önlemlerinin alınmasının hayati önem taşıdığı bir kez daha ortaya çıktı. İş güvenliği uzmanları, benzer kazaların önlenmesi için bakım ve onarım çalışmalarında standart güvenlik protokollerine uyulması konusunda uyarılarda bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi