Trendyol 1. Lig'in 14. hafta karşılaşmasında Atakaş Hatayspor, sahasında Pendikspor'u konuk etti. Müsabaka, Sarıseki Fuat Tosyalı Spor Kompleksi'nde oynandı ve tek golle Pendikspor galip geldi.

Pedallar, görme engellilerin kitaplara erişimine çevrildi
Pedallar, görme engellilerin kitaplara erişimine çevrildi
İçeriği Görüntüle

Pendikspor1 Hatay Spor Ajasn344 (2)

Tek Gol Penaltıdan Geldi

Karşılaşmanın tek golü 55. dakikada geldi. Pendikspor lehine verilen penaltı vuruşunu Jonson Clarke-Harris gole çevirdi. Bu gol, konuk takıma maçı kazandıran tek isabet oldu. İlk yarısı golsüz berabere sona eren karşılaşma, bu golden sonra skor olarak değişmedi.

Pendikspor1 Hatay Spor Ajasn344 (3)

Sarı Kartlar ve Oyuncu Değişiklikleri

Müsabakada Atakaş Hatayspor'dan Oğuzhan Matur, Guy Marcelin Kilama, Barış Uzel, Yiğit Ali Buz ve Baran Sarka sarı kart gördü. Pendikspor'da ise Stelios Kitsiou ve Yiğit Fidan sarı kartla cezalandırıldı. İki teknik direktör de ikinci yarıda oyuna müdahale etmek için çok sayıda oyuncu değişikliğine gitti.

Kaynak: İHA