02 Ekim 2026, Cuma
weather
21°
Ajans344 | Spor | Eczacıbaşı Peron İstanbul sezonu Nilüfer’de açıyor

Eczacıbaşı Peron İstanbul sezonu Nilüfer’de açıyor

Eczacıbaşı Peron İstanbul Sultanlar Ligi’nin ilk haftasında 3 Ekim’de Bursa’da Nilüfer Belediyespor Eker’e konuk olacak.

Eczacıbaşı Peron İstanbul Sultanlar Ligi’nin ilk haftasında 3 Ekim’de Bursa’da Nilüfer Belediyespor Eker’e konuk olacak.

MUHABİR: Elife Karaarslan
Eczacıbaşı Peron İstanbul sezonu Nilüfer’de açıyor

Eczacıbaşı Peron İstanbul, Vodafone Sultanlar Ligi’nde 2026-2027 sezonuna Bursa deplasmanında başlayacak. İstanbul ekibi, ilk hafta karşılaşmasında Nilüfer Belediyespor Eker ile mücadele edecek. Konuk takım, sezonun açılış maçında kendi oyununu sahaya yansıtarak iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

Sultanlar Ligi’nde ilk durak Bursa

Nilüfer Belediyespor Eker ile Eczacıbaşı Peron İstanbul arasındaki karşılaşma, 3 Ekim 2026 Cumartesi günü saat 16.00’da başlayacak. Mücadeleye TVF Bursa Cengiz Göllü Voleybol Salonu ev sahipliği yapacak. Maçın tarihi, saati ve yayın bilgisi, Türkiye Voleybol Federasyonunun ilk hafta programında da yer alıyor.

Karşılaşma hazırlıklarını sürdüren Eczacıbaşı Peron İstanbul, maç öncesindeki günü tek antrenmanla tamamlayacak. Teknik ekip ve oyuncuların açıklamalarında, sezonun ilk karşılaşmasına hazır çıkma hedefi öne çıktı.

Bregoli takım uyumuna dikkat çekti

Eczacıbaşı Peron İstanbul Başantrenörü Giulio Bregoli, sezona başlamak için heyecanlı ve istekli olduklarını belirtti. İtalyan çalıştırıcı, Nilüfer Belediyespor Eker’in iyi organize olan bir ekip olduğunu söyledi. Rakibin özellikle kendi sahasında ciddi bir tehdit oluşturduğunu vurguladı.

Takımın tam kadro çalışmalarına yalnızca iki hafta önce başladığını aktaran Bregoli, uyum sürecinin bazı oyun bölümlerinde etkisini gösterebileceğine işaret etti. Bu durumlarda sabırlı olmaları gerektiğini belirten başantrenör, takımın gücünü kısa sürede sahaya yansıtmak için her gün çalıştıklarını ifade etti.

Simge Aköz’den maç maç ilerleme mesajı

Takım kaptanı Simge Aköz, yeni sezona deplasmanda başlamanın heyecanını yaşadıklarını söyledi. Sezon öncesinde iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirten Aköz, birlikte ortaya koyabilecekleri oyunu gösterme zamanının geldiğini dile getirdi.

İlk maçların oyuncular açısından farklı bir motivasyon taşıdığını ifade eden kaptan, mücadeleyi son ana kadar sürdürmek istediklerini aktardı. Aköz, önlerinde uzun bir sezon bulunduğunu ve her karşılaşmanın takıma yeni deneyimler kazandıracağına inandığını belirtti. Hedeflerinin iyi bir başlangıç yapmak, maç maç ilerlemek ve sezon sonunda amaçladıkları noktaya ulaşmak olduğunu söyledi.

Karşılaşma YouTube’dan canlı yayınlanacak

Bursa’daki sezon açılışını salondan takip edemeyen voleybolseverler, mücadeleyi TVF Voleybol TV YouTube kanalından canlı izleyebilecek. Yayın, Nilüfer Belediyespor Eker ile Eczacıbaşı Peron İstanbul’un ilk hafta mücadelesini ekranlara taşıyacak.

Lig açılışının ardından Antalya yolculuğu

Eczacıbaşı Peron İstanbul’un ligdeki ilk karşılaşmasının ardından gündeminde AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası bulunuyor. Kulübün paylaştığı programa göre takım, kupa organizasyonu için 6 Ekim 2026 Salı günü Antalya’ya gidecek. İstanbul ekibi böylece sezonun ilk günlerinde lig ve kupa hazırlıklarını peş peşe sürdürecek.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız