Kahramanmaraş’ta hüzünlü tören
Kahramanmaraş’ta hayatını kaybeden öğretmen için düzenlenen tören, kentte derin üzüntüye neden oldu. Törene öğretmenin ailesi, yakınları, öğrencileri, veliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Acılı aileyi bu zor gününde kent protokolü de yalnız bırakmadı. Tören alanında duygu dolu anlar yaşandı. Öğretmenin meslek hayatında bıraktığı iz, öğrencileri ve meslektaşlarının katılımıyla bir kez daha görüldü.

Kent protokolü törende yer aldı
Törene Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, milletvekilleri, Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş ve çok sayıda kurum temsilcisi katıldı.
Programa ayrıca AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Vahit Kirişci, Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Burak Gül, MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Mansur Metehan ve İl Emniyet Müdürü Hasan Yiğit de katılım sağladı.

Aile ve öğrenciler yalnız bırakılmadı
Törende hayatını kaybeden öğretmenin eşi, çocukları ve yakınları taziyeleri kabul etti. Öğrencilerin anne ve babaları da törene katılarak aileye destek verdi.
Katılımcılar, öğretmenin eğitim camiasına yaptığı katkıları ve öğrencileri üzerindeki emeğini dile getirdi. Tören boyunca hüzün hâkim oldu.
Kahramanmaraş’ta ortak acı
Kahramanmaraş’ta geniş katılımla gerçekleşen tören, şehirde ortak bir acıya dönüştü. Vatandaşlar, öğretmenin ailesine başsağlığı diledi.
Törenin ardından katılımcılar aileye sabır temennisinde bulundu. Eğitim camiası ve kent protokolü, öğretmenin hatırasının unutulmayacağını ifade etti.