Nuh Mercimek’in Çocuklarından Açıklama Afşin’de benzin dökerek hayatını kaybeden Nuh Mercimek’in çocuklarından açıklama geldi. Açıklamada, "Değerli Afşin halkı, Başımıza gelen bu elim olayda bize olan desteklerinizden dolayı hepinizden Allah razı olsun" ifadeleri kullanıldı. Aile, olayın henüz içyüzü bilinmeden sosyal medyada yapılan yorum ve paylaşımların kendilerine acılarını dahi yaşatmadığını belirtti.

Images (17)

Olay Savcılığa İntikal Etti

Açıklamanın devamında şu görüşlere yer verildi: "Biz rahmetli babamızı sizden çok iyi tanıyoruz. Zaten olay savcılığa intikal etmiştir. Babamı bu sürece yöneltenler, babamın psikolojik durumundan faydalananlar adli mercilerin bilgisindedir. Bu olayda belediye başkanımız Koray Kıraç veya bir başkasını suçlamıyoruz."

Belediye Onunde Kendini Yakmisti 5 Cjfa Cover.jpg

Acımızı Yaşamak İstiyoruz

Aile, olayın siyasallaştırılmasından rahatsızlık duyduklarını ifade ederek, "Olayın siyasallaşmasını da istemiyoruz. Biz rahmetli babamızı kaybettik ve acısını yaşamak istiyoruz" dedi.

PACE Projesi Hibe Çağrısı Bilgilendirme Oturumları Kahramanmaraş'ta Yapılacak
PACE Projesi Hibe Çağrısı Bilgilendirme Oturumları Kahramanmaraş'ta Yapılacak
İçeriği Görüntüle

Adalete Güvenimiz Sonsuz

Açıklama, "Eğer varsa bir suç, darp veya intihara yönlendirme, yüce Türk adaletine güvencimiz sonsuzdur. Tekrar hepinizden Allah razı olsun" sözleriyle sona erdi. Olayla ilgili adli soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Muhabir: Meliha Şeyda Reis