Karakoca, çevredeki esnafın telefon ve bilgisayarlarına kurduğu sistemle, siparişlerin doğrudan çay ocağı ekranına düştüğünü söyledi. “İşimiz kolaylaştı, siparişlerimiz daha hızlı gidiyor. Müşteriler çok memnun” diyerek sistemin verimli çalıştığını belirtti.
Sipariş karışıklığı ortadan kalktı
Karakoca, daha önce diyafon ile verilen siparişlerde karışıklık yaşandığını belirterek, yeni sistemin bu sorunu çözdüğünü ifade etti. “Yazılımı çay ocağına entegre ettik, her şey dijital oldu. Bu fikrin bu kadar iyi işleyeceğini düşünmemiştim, ama sonuçtan çok memnunuz” dedi.
Teknoloji ve çay ocağı buluştu
Bu sistem, çay ocağı hizmetinde dijitalleşmenin güzel bir örneği oldu. Hem çalışanların hem de müşterilerin hayatını kolaylaştıran uygulama, diğer esnaflara da ilham verebilir.