02 Mayıs 2026, Cumartesi
weather
12°
Ajans344 | Dulkadiroğlu Haberleri | Necati Okay, esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor

Necati Okay, esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, ilçede nüfusun ve vatandaşların çok olduğu Duraklı mahallesindeki esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde AK Parti’ye destek isteyen Necati Okay, vatandaşların sıcak karşılamaları ile destek gördü. Esnaflarla sohbet eden Okay, yerel seçimlerde AK Parti’ye destek sözü istedi.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Okay, “Vatandaşlarla sohbet ediyoruz, onların sorun ve isteklerini dinliyoruz. Vatandaşların da partimize, Cumhurbaşkanımıza gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı biz de ziyadesiyle memnunuz. Her zaman arkamızda durdular ve vatandaşlarımızın bu istek ve arzuları olduğu sürece de biz vatandaşlarımız için Dulkadiroğlu için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz.

Mehmet Sepetci

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız