Yeni sezonda TFF 2. Lig’de şampiyonluk mücadelesi vermeye hazırlanan Kahramanmaraş İstiklalspor, defans hattını önemli bir takviyeyle güçlendirdi. Tecrübeli stoper Hasan Hatipoğlu, kırmızı-beyazlı kulüple sözleşme imzalayarak kadroya dahil oldu.

35 yaşındaki savunma oyuncusu, profesyonel kariyerine Manisaspor altyapısında başladıktan sonra Altınordu, Balıkesirspor, BB Erzurumspor, Boluspor, Samsunspor, Kocaelispor ve Sakaryaspor gibi birçok kulüpte forma giydi. Süper Lig ve 1. Lig tecrübesi bulunan Hatipoğlu, bugüne kadar pek çok kritik maçta görev alarak takımlarına önemli katkılar sağladı.

1.87 metre boyundaki oyuncunun hem hava toplarındaki etkinliği hem de oyun görüşüyle İstiklalspor savunmasında önemli bir rol üstlenmesi bekleniyor. Aynı zamanda saha içi liderliğiyle genç futbolculara da örnek olması hedefleniyor.

Parasını alamayan işçiden 'Sökeriz!' tehdidi
Parasını alamayan işçiden 'Sökeriz!' tehdidi
İçeriği Görüntüle

İmza töreninde açıklamalarda bulunan Hasan Hatipoğlu, “Kahramanmaraş gibi futbol tutkusu yüksek bir şehirde bulunmak gurur verici. Bu kulübün hedefleri doğrultusunda elimden gelenin en iyisini yapacağım. Taraftarımızla birlikte güçlü bir sezon geçirmek istiyoruz,” dedi.

Hatipoğlu’nun önümüzdeki günlerde takımla antrenmanlara başlayacağı bildirildi. Teknik ekip, deneyimli oyuncunun gelişiyle savunmada daha sağlam bir yapı oluşturmayı amaçlıyor.

Muhabir: Elife Karaaslan