AK Parti Teşkilatından Taziye Mesajı
AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı, önceki dönem İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Mustafa Diş’in hayatını kaybettiğini duyurdu. Yapılan açıklamada, merhumun vefatının büyük bir üzüntüyle karşılandığı ifade edildi.
Siyasi Camianın Yakından Tanıdığı İsimdi
Merhum Mustafa Diş’in, 65. Hükümet Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak’ın yeğeni olduğu belirtildi. AK Parti teşkilatında aktif görevler üstlenen Diş’in, özellikle gençlik kollarındaki çalışmalarıyla tanındığı kaydedildi.
Başsağlığı ve Taziye Mesajı Paylaşıldı
AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı M. Burak Gül tarafından yapılan açıklamada, “Merhum Mustafa Diş’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz” ifadelerine yer verildi.
Sevenleri Yasa Boğuldu
Mustafa Diş’in vefatı, ailesi ve yakın çevresinin yanı sıra teşkilat mensupları arasında da derin üzüntü oluşturdu. Taziye mesajlarında, merhumun hatırasının saygı ve rahmetle anıldığı vurgulandı.