Kahramanmaraş’ta deprem sonrası inşa edilen afet konutlarının hak sahiplerine teslimi sürüyor. 6 Eylül 2025 Cumartesi günü yapılacak 8. kura ve anahtar teslim töreni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Malatya’da gerçekleştirilecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş’a canlı bağlantı ile hitap edecek.

Kahramanmaraş’a özel kura sonuçları ve anahtar teslim anı saat 16.00’dan itibaren AFAD’ın resmi YouTube hesabından canlı izlenebilecek.

Kahramanmaraş Çamlıbel’de Ağaçlandırma Çalışmaları Başlayacak
Kahramanmaraş Çamlıbel’de Ağaçlandırma Çalışmaları Başlayacak
İçeriği Görüntüle

Kentsel Donusum Kapsaminda Yapilan Konut Ve Is Yerleri Teslim Edildi Gg K O5.749 konut ve 662 iş yeri teslim edilecek

Kahramanmaraş Valiliği’nin açıklamasına göre, bu kura kapsamında kentte 5.749 konut ve 662 iş yeri hak sahiplerine teslim edilecek. Böylece bugüne kadar şehir genelinde teslim edilen konut sayısı 43.916’ya ulaşmış olacak.

Hatay Da 68 Binden Fazla Konut Ve Is Yeri Teslim Edildi 7543

Yeni yaşam alanları hazır

Teslim edilecek konutlar, modern mimari anlayışıyla ve deprem güvenliği esas alınarak inşa edildi. Yeni yerleşim alanlarında sosyal donatılar, oyun parkları ve yeşil alanlar da yer alıyor. Vatandaşlara yalnızca bir ev değil, güvenli ve yaşanabilir yeni bir yaşam alanı sunuluyor.20250731Aw508140 3Kura sonuçları e-Devlet’te

Canlı yayınlanan kura çekiminin ardından kesinleşen sonuçlara, vatandaşlar e-Devlet Kapısı (@ekapi) üzerinden AFAD sayfasından ulaşabilecek.

Hatay Deprem Konutlariaa 2317808Moral kaynağı olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Malatya’daki törenden yapacağı canlı bağlantı, Kahramanmaraşlı depremzedelere moral olurken, Türkiye’nin afetlere karşı sürdürdüğü kararlı çalışmaları da bir kez daha gösterecek.

🔴 Canlı İzle: [AFAD Resmî YouTube Kanalı]

Muhabir: Fatma Serap Alparslan