Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, üreticilere yönelik desteklerin aralıksız süreceğini açıkladı. Gülnar'da gerçekleştirilen 'Süt Soğutma Tankı Dağıtım Töreni'nde konuşan Seçer, "Bizi çalışmak ve üretmek kurtarır. Zenginliğimiz ne kadar artarsa huzurumuz ve barışımız o kadar artar" ifadelerini kullandı.

Süt Sogutma Makinesi Hediye Ajans344 (1)

5 ilçeden 100 üreticiye destek

Program kapsamında Gülnar, Silifke, Erdemli, Aydıncık ve Mut ilçelerinde toplam 100 üreticiye süt soğutma tankı dağıtımı gerçekleştirildi. Gülnar'da ise 21 yetiştiriciye mobil güneş paneli desteği sağlandı. Dağıtılan bu ekipmanların, üreticilerin verimliliğini ve ürün kalitesini artırması hedeflendi.

Tarsus'ta zeytin üreticileri için eğitim düzenlendi
Tarsus'ta zeytin üreticileri için eğitim düzenlendi
İçeriği Görüntüle

Süt Sogutma Makinesi Hediye Ajans344 (3)

"Halkı kandırmak en büyük günahtır"

Törende yaptığı konuşmada siyasi anlayışını da paylaşan Başkan Seçer, "Bize oy versinler, seçim öncesi 3-5 destek yapalım, halkımızı kandıralım diye yapmıyoruz. Bana göre size güvenen halkınızı kandırmak Allah katında en büyük günahtır" dedi. Seçer, millet ve Türkiye aşkıyla çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

Süt Sogutma Makinesi Hediye Ajans344 (2)

Tarımsal desteklerde parti ayrımı yapılmıyor

Büyükşehir olarak tarımsal desteklerde bulunurken, parti ayrımı gözetmeksizin üretim yapan tüm yurttaşları öncelediklerini belirten Seçer, "Hiç kimse sizin vergilerinizden ve size aktardığımız bu desteklerden avanta alma hakkına sahip değil. Üretecek ve desteğini alacak" şeklinde konuştu. Seçer, hayvancılıktan balıkçılığa, arıcılıktan fide yetiştiriciliğine kadar üretimin her alanında destek sunmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA