Antalya’nın Serik ilçesinde yaşanan trafik kazasında, kamyonetin çarptığı TOFAŞ marka otomobil kontrolden çıkarak bir iş yerine ve park halindeki motosiklete çarptı. Kazada şans eseri yaralanan olmadı.
Olayın Ayrıntıları
Kaza, dün akşam saatlerinde Kökez Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Hasan Hüseyin Kaya yönetimindeki 32 NB 432 plakalı TOFAŞ marka otomobil, park etmek için manevra yaptığı sırada sürücüsü ve plakası henüz öğrenilemeyen bir kamyonetin çarpmasıyla yoldan çıktı.
Çarpmanın etkisiyle kontrolünü kaybeden otomobil, kaldırımı aşarak önce bir etli pide salonuna, ardından da park halindeki motosiklete çarptı. Çevrede büyük bir gürültüyle yaşanan kaza kısa süreli panik oluşturdu. Olayı gören vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.
Yaralanan Olmadı
İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, herhangi bir yaralı bulunmadığını tespit etti. Kazada iş yerinde ve motosiklette maddi hasar meydana geldi. İş yeri sahibi ve çevre sakinleri, büyük bir faciadan dönüldüğünü belirtti.
Kaçan Sürücü Aranıyor
Kazaya sebep olan kamyonet sürücüsünün olay yerinden uzaklaştığı öğrenildi. Polis ekipleri, sürücünün kimliğini belirlemek ve yakalamak için çalışma başlattı.
Kaza ile ilgili soruşturma sürerken, polis ekipleri özellikle cadde üzerindeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.