Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında 6. Geleneksel Bocce Turnuvası düzenlendi. İlçedeki öğretmenlerin katıldığı turnuva, hem sportif bir rekabet ortamı hem de anlamlı bir dayanışma etkinliği oldu.

Ögretmenler Günü Özel Turnuva Ajans344 (1)

Arzu Seçer hastalığı neydi, neden öldü?
Arzu Seçer hastalığı neydi, neden öldü?
İçeriği Görüntüle

Bocce Turnuvası ile Öğretmenler Buluştu

Gazipaşa'da bu yıl 6'ncısı düzenlenen Geleneksel Bocce Turnuvası, 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne denk getirildi. İlçede görev yapan öğretmenlerin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte dostluk ve fair play ruhu ön plandaydı.

Ögretmenler Günü Özel Turnuva Ajans344

Dayanışma ve Moral Etkinliği

Turnuva, öğretmenler arasındaki dayanışmayı güçlendiren ve onlara moral sağlayan bir sosyal faaliyet olarak değerlendirildi. Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Ateş, organizasyonun her yıl geleneksel olarak tekrarlanacağını açıkladı.

Kaynak: İHA