Rusya, Ukrayna’nın en büyük ikinci kenti Harkov’u vurdu. Bölge yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, saldırıda 6 kişi hayatını kaybederken 10 kişi de yaralandı. Harkov Belediye Başkanı Ihor Terekhov, Shevchenkivskyi bölgesine dronla saldırı gerçekleştirildiğini açıklayarak binalarda hasar meydana geldiğini aktardı. Terekhov, saldırıda yerleşim alanlarının hedef alındığı kaydedilirken 9 katlı yüksek bir bina, 3 yurt, idari bina, dükkan, benzin istasyonu ve araçlarda hasar meydana geldiğini bildirdi.

İsrail’in Suriye’deki saldırılarını kınayan TBMM kararı Resmi Gazete’de İsrail’in Suriye’deki saldırılarını kınayan TBMM kararı Resmi Gazete’de

Ukrayna ordusu ise hava savunma sistemlerinin Rusya tarafından fırlatılan 6 füzeden 3’ünü, 32 drondan da 28’ini imha ettiğini açıkladı.